Takaisin

Yritys

Kliiniseen ravitsemukseen erikoistunut NutriciaMedical on osa elintarvikkeita valmistavaa Danone-konsernia. Olemme keskittyneet tutkittuihin, kliinisiin ravintovalmisteisiin, jotka on kehitetty täyttämään sellaisten potilaiden ja yksilöiden tarpeet, joille tavallinen ruoka ei riitä tai sovi ravinnonlähteeksi.

NutriciaMedicalin valmisteet ovat tavallisesti terveydenhuollon ammattilaisten määräämiä tai suosittelemia. Niitä käytetään sairaaloissa, vanhainkodeissa ja hoitolaitoksissa, ja niitä voi ostaa apteekeista kotihoitoa varten.

Teemme tiivistä yhteistyötä lääkäreiden, hoitajien, ravitsemusterapeuttien, sairaaloiden, apteekkien, terveysviranomaisten ja potilasjärjestöjen kanssa. Nutricia on arvostettu yritys kliinisten ravintovalmisteiden alalla laajan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta.

Ainutlaatuinen tuotevalikoimamme tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille runsaasti ravitsemusvaihtoehtoja, jotka on tarkasti kohdennettu tukemaan sairauden ajan ravitsemushoitoa ja potilaan toipumista. Monet tuotteistamme ovat suun kautta nautittavia, joten ne sopivat potilaille, jotka kykenevät itse syömään. Henkilöille, jotka eivät pysty syömään suun kautta, valikoimassamme on letkuravintovalmisteita ja niiden annosteluun tarkoitettuja laitteita. Useimmissa tapauksissa nämä tuotteet ovat välttämättömiä potilaan hyvän elämänlaadun takaamiseksi. Joillekin ne ovat eloonjäämisen edellytys.

Kehitämme tuotteitamme aina tieteelliseen tutkimukseen ja todistettuun tehoon perustuen. Teemme kliinisiä tutkimuksia ja yhteistyötä kunkin alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuotamme yhteistyössä sairaaloiden ja laitosten sekä asiantuntijoiden kanssa terveystaloudellisia laskelmia ravitsemushoidon kustannushyödyistä.